Kammekequiz en Afterwork party uitgesteld!!!

Om begrijpelijke redenen en om vooral geen domper op de pret te hoeven zetten, zijn zowel de Kammekequiz als de Afterwork Party van de Ouderwerking uitgesteld.

De Afterwork Party is opnieuw ingepland op vrijdag 13 mei in het Kollekasteel. De kaarten die reeds verkocht zijn, zijn ook dan geldig. Mensen die die dag niet kunnen komen, kunnen altijd hun geld terug krijgen

of de kaart als steunkaart houden. De opbrengst gaat sowieso integraal naar de leerlingen.
Voor de Kammekequiz is vooralsnog geen nieuwe datum vastgelegd. We bekijken nog wanneer het het beste past in de schoolkalender, maar het zal wellicht in het voorjaar worden. Dan bekijken we ook hoe de inschrijvingen zullen verlopen, of de bestaande inschrijvingen geldig blijven en dergelijke. We houden u uiteraard op de hoogte!

Het quizteam schreef alvast het volgende:

U hebt het allicht vernomen: wegens de huidige situatie i.v.m. corona hebben wij, Het Quizteam, na een grondige analyse besloten deze 21ste editie van de Kammekequiz uit te stellen. Het is de bedoeling dat de quiz nog zal plaatsvinden dit schooljaar. U begrijpt dat het voor ons op dit moment heel moeilijk/onmogelijk is nu reeds een precieze datum vast te leggen. Van zodra we deze bepaald hebben, wordt u hiervan uiteraard op de hoogte gebracht. 

Verder hebben wij beslist dat de inschrijvingen, en dus ook de volgorde, behouden blijven. Mocht u als gevolg van deze gewijzigde situatie afzien van deelname, gelieve ons dat dan te laten weten via een e-mailbericht. U krijgt dan ook het inschrijvingsgeld teruggestort.   

U zal begrijpen dat we deze situatie betreuren, maar de omstandigheden hebben ons tot deze beslissing gedwongen.

Intussen ontvangt u de vriendelijke groeten van

Het Quizteam

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.