tToneel presenteert: “Dag winkel”

Het leek even aan een zijden draadje te hangen en de teleurstelling ging enorm zijn, want vorig jaar was tToneel er ook al niet. Maarrrrr! Met wat kunst- en vliegwerk en vooral ook een verschuiving van januari naar april mogen we u met trots aankondigen: DAG WINKEL!

Dit jaar nemen regisseurs Isadora Lenaerts en Berdien Van Nieuwenhuyse de taak op zich om 60 gemotiveerde leerlingen van alle leeftijden (12 tot 18 jaar) samen een heus toneelstuk te laten brengen, door die leerlingen zelf bij elkaar geschreven en geïmproviseerd tijdens de repetities.

We nodigen u dan ook graag uit voor onze nieuwe voorstelling:

 

Diner & bar
Bij elke voorstelling kunt u genieten van een drankje in onze gezellige bar. In de ticketprijs zit reeds een drankje van 2 euro inbegrepen. De bar opent zijn deuren een uur voor de voorstelling en blijft erna open tot in de vroege uurtjes. Op zondag is er koffie met taart te verkrijgen.

Praktische info
Speeldata:
Vrijdag 22 april 2022 om 20.00 uur
Zaterdag 23 april 2022 om 20.00 uur
Zondag 24 april 2022 om 15.00 uur

Kaarten: 10 euro, inclusief drankje van 2 euro

Leerlingen kunnen de kaarten aankopen in vrijwel elke pauze aan lokaal 0.24 of de Europazaal. Externen (zoals oud-leerlingen) sturen best een mail naar ttoneelkam@atheneummariakerke.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.