Prime notizie dall’Italia!

Vrijdagnacht – of misschien toch eerder zaterdagmorgen – om kwart voor één sprak een meute zesdejaars, bijna 100 stuks, met de nodige leerkrachten af aan de parking in de Notestraat om te vertrekken naar Italië. Alle papieren werden gecontroleerd, valiezen in de bus gehesen, de nodige knuffels uitgedeeld en er werd vooral gegeeuwd, en weg waren ze, iets voor half twee.

Omdat ze dit jaar door corona geopteerd hadden voor twee in plaats van drie verschillende hotels, moesten ze ook net iets verder rijden die eerste dag. Rond een uur of drie reden ze Italië binnen, maar pas rond half negen arriveerden ze aan het hotel, murw geslagen door de lange busreis.

Deze ochtend stonden ze echter fris als een hoentje in Lucca voor de fietstocht, en daar hebben we al de eerste beelden van. Verschillende collega’s, maar ook leerlingen, stuurden ons al enkele foto’s en filmpjes door. U kan ze steevast hier in het fotoarchief van de school bekijken, we voegen ze toe naarmate we ze binnen krijgen, maar er worden vooral ook heel veel foto’s gepost op het instagramverhaal van de school. We zijn daar te vinden onder @atheneum_mariakerke.

’s Middags mochten ze zelfstandig ergens iets eten en er werd duidelijk overal geopteerd voor pizza, als we de foto’s mogen geloven.

Intussen zijn ze onderweg naar Pisa, maar dat verslag zal wellicht voor morgen zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.