tToneel: nog enkele tickets voor zaterdag en zondag

De vakantie is voorbij gevlogen en dat zullen onze toneelspelers geweten hebben! De hele tweede week van de vakantie hebben ze zich ingespannen om de voorstelling tot in de puntjes af te werken. En geloof me, onder leiding van onze eigen Berdien en Isadora staat er een topstuk klaar om met de wereld te delen.

In Dag Winkel nemen we een blik achter en voor de schermen van een supermarkt. Er is ruimte voor petite histoire, maar ook voor grotere levensvragen. De tToneelers spelen andermaal de pannen van het dak.

De voorstelling op vrijdag is inmiddels uitverkocht. Mochten jullie nog geen kaartjes hebben, die zijn voor zaterdag 23 april en zondag 24 april nog te verkrijgen. Reserveren kan via ttoneelkam@atheneummariakerke.be, of via een lid van ons tToneel.

 

 

Diner & bar
Bij elke voorstelling kunt u genieten van een drankje in onze gezellige bar. In de ticketprijs zit reeds een drankje van 2 euro inbegrepen. De bar opent zijn deuren een uur voor de voorstelling en blijft erna open tot in de vroege uurtjes. Op zondag is er koffie met taart te verkrijgen.

Praktische info
Speeldata:
Vrijdag 22 april 2022 om 20.00 uur – UITVERKOCHT
Zaterdag 23 april 2022 om 20.00 uur
Zondag 24 april 2022 om 15.00 uur

Kaarten: 10 euro, inclusief drankje van 2 euro

Leerlingen kunnen de kaarten aankopen in vrijwel elke pauze aan lokaal 0.24 of de Europazaal. Externen (zoals oud-leerlingen) sturen best een mail naar ttoneelkam@atheneummariakerke.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.