AfterWorkParty van de Ouderwerking

Op 01 oktober kondigden we vol enthousiasme de AfterWorkParty van onze Ouderwerking aan. Die Ouderwerking bij ons op school is bijna legendarisch. Als leerling (of ouder) is dat eigenlijk niet echt geweten, maar de ouderwerking helpt de school echt bijzonder veel met alle mogelijke dingen. Ze beheert de verschillende rekeningen rond diverse projecten, steunt de leerlingen bij de olympiades, sponsort vaak nieuw materiaal, helpt de zesdes een beetje bij de Uitvaart, sponsort de jaarboeken van de zesdes, en zo kunnen we nog even doorgaan.

Wil u graag deel uitmaken van  de ouderwerking, stuur gerust een mailtje naar onderstaand mailadres. Ziet u het vergaderen niet echt zitten, maar wil u af en toe wel een handje toesteken bij de verschillende activiteiten, dan kan u deelnemen aan de werkgroep “helpende handen”. We zijn ook altijd op zoek naar sponsors om ons te helpen.

Heeft u interesse in één van de drie, dan bent u de geknipte persoon, en hebben wij het juiste adres voor u: ouderwerking@atheneummariakerke.be

Een van de activiteiten die onze ouderwerking doet om geld voor onze leerlingen, uw kinderen dus, in het laatje te brengen, is de Afterwork Party. Vorig jaar ging die niet door, twee jaar geleden was die een eclatant succes, dat kan u hier nalezen. Deze is uiteraard niet alleen voor ouders bedoeld, het is ook het uitgelezen moment voor oud-leerlingen om elkaar en hun leerkrachten nog eens terug te zien!

Ver hoeft u er niet voor te lopen: u bent op 13 mei vanaf 17.00 uur welkom in het Kollekasteel en betaalt daarvoor 8 euro per persoon. Drank en jawel, ook eten kan u krijgen met een consumptiekaart.

Let wel: de kaarten zijn enkel in voorverkoop te krijgen bij ons op school aan het onthaal, bij leden van de Ouderwerking of via de mail van de ouderwerking: ouderwerking@atheneummariakerke.be. U stort dan het gewenste bedrag op rekeningnummer BE77 2900 2350 5242 met naamsvermelding. Als de betaling gebeurd is, zullen de kaarten aan de ingang voor u klaar liggen (8 euro per kaart). Uiteraard kan u ook gewoon een steunkaart kopen, de winst vloeit integraal terug naar de leerlingen, maar het liefst hebben we natuurlijk dat u gewoon komt en er een bijzonder fijne avond van maakt!

Voor alle duidelijkheid: wie een kaart had voor 19 november, hoeft geen nieuwe te kopen: die tickets zijn nog steeds geldig!

Deze activiteit wordt trouwens mogelijk gemaakt door een aantal sponsors, waarvoor dank!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.