Pannenkoekenverkoop ten voordele van de GWP 6des

In maart vertrekken we met onze zesdejaars naar Italië om het prachtige Firenze, San Gimignano, Luca, Pisa, Venetië en Verona te ontdekken.

Met de stijgende kosten van busvervoer, hotels en activiteiten zien we echter dat de prijs voor deze reis omhooggetrokken moest worden. Om deze kosten te kunnen drukken en zo iedereen een kans te geven op een onvergetelijke, maar ook betaalbare reis, organiseren we een pannenkoekenverkoop.



Wat en hoeveel?

We verkopen pakken van 12 pannenkoeken die ambachtelijk bereid werden door Pannenkoeken Dries. Voor een pak pannenkoeken betaalt u 7,50 euro. De pannenkoeken worden vers bereid en
kunnen dus ook ingevroren worden. De verdeling van de pannenkoeken gebeurt op 6 december. Gezien het gaat over verse producten, zullen we op een later moment nog informeren over de werkwijze van verdeling.


Hoe?

De bestellingen kunnen geplaatst worden via volgende link
: https://forms.gle/HkaKeszxEtYPQi8e9
In deze Google Forms dient u de naam, klas en aantal pakketten van 12 pannenkoeken door te geven, alsook het over te schrijven bedrag.


Betaalinstructies bij de overschrijving:

Naam begunstigde: Rekening 3de graad

Rekeningnummer begunstigde: BE58 0015 9128 3279

Vermelding bij de overschrijving: naam + klas + aantal pakken pannenkoeken


Tegen wanneer?

Gezien het gaat om verse producten, weet Pannenkoeken Dries graag tijdig hoeveel pakken er besteld zullen worden. Wij sluiten dus de bestelformulieren af op 25 november.


We hopen dus massaal op uw eetlust en uw enthousiasme om onze leerlingen te sponsoren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.