Fietscontrole: de winnaars!

Zoals aangekondigd hielden we op maandag 14 november 2022 in het kader van “duurzaam op weg met GO! atheneum Mariakerke” samen met de ouderwerking een fietscontrole. Gezien de donkere maanden in aantocht zijn, werd de klemtoon gelegd op “Ben je gezien?”.

Er werd gekeken of iedereen zijn/haar fietsverlichting werkte. Het dragen van een fluohesje en een helm was ook een pluspunt. Wie in orde was, kreeg een of meerdere “Ben je gezien”-bonnetje(s) om in de prijzen te kunnen vallen.

Wie niet in orde was, kreeg een pakketje fietsverlichting. De ouderwerking en ook wijzelf streven ernaar dat al onze fietsers zo veilig mogelijk de weg op gaan. We rekenen er dan ook op dat diegenen die niet in orde waren, dit verlichtingspakketje gebruiken.

Deze bonnetjes werden per graad verzameld in een doos voor de 1ste, 2de en 3de graad en op vrijdag vond de trekking door een lid van de ouderwerking plaats.


Er zijn 10 winnaars:

Graad 1

– Seppe Cabus 1F

Maya Van Lent 1G

Elyze De Coninck 2f

Graad 2

Anaïssa Verbracke 3NAWE2

Rayyaan Boughedad 3ECWE1

Asia Bosnjak 4NAWE1

Graad 3

Cezar Pierloot 5HUT

Bram De Tollenaere 6WEWI

Eleen De Waele 6HUWO
Personeel
– Florine Vanheghe

Zij winnen elk een degelijk verlichtingspakket, geschonken door onze Ouderwerking vzw. Wij willen onze ouderwerking dan ook uitdrukkelijk bedanken voor de schenking en de hulp tijdens deze actie.Dit schooljaar volgt nog een actie. Aan veiligheid op de weg moet blijvend aandacht worden besteed. We zijn dan ook heel erg blij vast te kunnen stellen dat bij de meeste leerlingen hun fietsverlichting in orde was en we slechts 30 basisverlichtingspakketjes moesten uitdelen.

Wij willen nog uitdrukkelijk vragen uw zoon/dochter te blijven sensibiliseren om te allen tijde met een veilige fiets de weg op te gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.