Wie helpt mee bij de internationale brunch tvv. Turkije/Syrië?

Vorige week deden we al een oproep naar ouders, leerlingen en leerkrachten om mee te denken over een solidariteitsactie.

Het was fijn te zien dat een groot deel van u hier ook op inging en samen een aantal initiatieven bedacht om de getroffenen te steunen.

Omdat we hulp willen bieden op zowel korte als lange termijn en willen bijdragen aan het heropbouwen van hele dorpen, hebben we als werkgroep beslist om twee acties op te starten om geld in te zamelen.

Enerzijds willen we een aantal weken lang op school een winkeltje openen, bemand door onze leerlingen (hierover krijgt u later nog een bericht). Anderzijds willen we van onze openschooldag, die doorgaat op 18 maart 2023, gebruik maken om een groter publiek aan te spreken. Er werd beslist om op die dag een internationale brunch te organiseren met enkele standjes waar er kleine cadeautjes kunnen aangekocht worden.

Concreet hopen we om u die dag allen massaal te mogen verwelkomen om mee met ons te genieten van de verschillende culturen die onze school rijk is. Hebt u weinig honger, of neemt u graag iets mee naar huis, breng dan zeker een doosje of bordje mee om al dat lekkers in/op te leggen.

Naast deze uitnodiging, willen we ook een oproep lanceren om mee te helpen:

Bent u iemand die graag bakt of kookt, helpt u die dag graag mee in de keuken of de zaal, bent u eerder een creatieve duizendpoot en kleedt u graag onze zaal mee aan, bent u een echte art&craftspersoon, … kortom, iedereen die op 18 maart graag een steentje wil bijdragen, hopen we te kunnen bereiken met deze oproep.

Hoe?

Wil u graag mee uw schouders zetten onder dit project, teken dan in via volgende Google Forms: https://forms.gle/QMYQrKz2Ei3FsNN1A

Dit kan tot en met 26 februari 2023.

Kon u niet aanwezig zijn op het eerste overlegmoment (16 februari 2023), maar sluit u toch graag aan om mee te denken en verder de acties uit te werken, dan heten we u van harte welkom op de volgende vergadering. Deze gaat door op maandag 27 februari 2023 om 18uur in het schoolrestaurant.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.