Een eerste bericht uit Italië

Zaterdagnacht in alle vroegte – veel vroeger kon eigenlijk niet – stapten onze zesdes de bus op naar Italië. Alle papieren werden gecontroleerd, valiezen in de bus gehesen, de nodige knuffels uitgedeeld en er werd vooral gegeeuwd, en weg waren ze, iets voor half twee. De ambiance zat er op de bus in elk geval wel in.

Er werd stevig doorgereden,

overnacht, en daarna stonden ze fris als een hoentje in Lucca voor de fietstocht. Daar hebben we ook al beelden van.

En toen werd er blijkbaar vooral pizza gegeten, afgaande op de foto’s.

Daarna trokken ze richting Pisa voor de klassieke foto’s.

 

Verschillende collega’s, maar ook leerlingen, stuurden ons al enkele foto’s en filmpjes door. U kan ze steevast hier in het fotoarchief van de school bekijken, we voegen ze toe naarmate we ze binnen krijgen, maar er worden vooral ook heel veel foto’s gepost op het instagramverhaal van de school. We zijn daar te vinden onder @atheneum_mariakerke. De filmpjes die we doorgestuurd krijgen, kan u dan weer terugvinden op ons youtubekanaal, voornamelijk onder shorts, ofwel ook in ons fotoarchief.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.