Alumni

In oktober 2016 hielden we onze eerste alumni-avond, en elk jaar op de openschooldag zijn onze oudleerlingen van harte welkom om de school nog eens te verkennen en een babbeltje te slaan met de leraars. Hou dus de kalender in de gaten!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alumni-avonden? Laat hier dan je e-mailadres achter. Deze lijst verzamelt de e-mailadressen van de oud-leerlingen van het GO! atheneum Mariakerke (vroeger het Koninklijk Atheneum Mariakerke, kortweg KAM). Deze adressen zullen enkel en alleen gebruikt worden voor het op de hoogte brengen van activiteiten zoals een alumnidag of de Kammekesquiz. De adressen zullen behandeld worden conform de GDPR-wetgeving. Een simpel mailtje naar gudrun.rombaut@athmariakerke.be volstaat om je te laten verwijderen uit de lijst of je gegevens aan te passen.

We hebben ook de lijsten van de klassen van het zesde gepubliceerd, tot zover we die zelf hebben. In de mate van het mogelijke – lees: naargelang iemand een foto instuurt – zetten we er ook de klasfoto’s bij. De klassen vermeld naast het afstudeerjaar, zijn de klassen waarvan we de foto al hebben. Heb je zelf nog een lijst of een klasfoto die je hier niet ziet staan, dan mag je die met veel plezier doormailen, met vermelding van afstudeerjaar en studierichting. We voegen die zo snel mogelijk toe.