Selfies? Doen!

Sinds vandaag is er een nieuwe pagina op onze website: de selfies!

We hadden het er hier al eerder over, en de uitleg van wat die selfies precies zijn, staat volledig op de pagina.

Om het even kort samen te vatten: zie de selfies als een soort petitie voor duurzaam, lekker en gezond eten op school. Want dat is toch wat u wil voor uzelf en uw kinderen, nee? De bedoeling is dat we hiermee naar stadsbestuur en ministerie kunnen stappen, en vragen om een betere schoolvoeding. Niet alleen voor onze eigen school, maar in het algemeen. En ja, de BV’s zijn leuk om te zien, maar uw foto is minstens even belangrijk.

Dus ga naar de pagina, neem een selfie, denk na over een slogan, mail alles door, en dan komt ook u op onze eregalerij terecht. Vraag het ook aan uw broer, zus, moeder, vader, meetje, buurman, babysit, dokter, loodgieter, … Hopelijk worden het er zodanig veel, dat men er gewoon niet meer omheen kan. Omdat gezond eten belangrijk is!

http://www.kamariakerke.be/selfies/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.