Cultuurcel

De Cultuurcel van het GO! atheneum Mariakerke wordt gevormd door vier enthousiaste leerkrachten. Het is hun bedoeling de leerlingen de kans te geven om te proeven van verscheidene culturele activiteiten.

De cultuurcel wil een extra portie cultuur serveren aan jongeren uit het 4de, 5de  en 6de jaar en hen kennis laten maken met tal van voorstellingen. Ze probeert daarbij telkens een aantal verschillende culturele centra of concertzalen uit. Dit gebeurt allemaal op vrijwillige basis, want de activiteiten vinden plaats buiten de gewone lesuren. In groepsverband is dit niet alleen heel gezellig, maar bovendien geeft het hen vaak de kans om de prijzen laag te houden. Zo willen ze de drempel tot concert- of theaterbezoek verlagen.

U krijgt hier meteen ook de meest recente folder te zien, zodat u er enig idee van heeft wat de cultuurcel zoal te bieden heeft. U kan ook de besprekingen van de voorgaande activiteiten hier lezen.

En mocht u er nog aan twijfelen dat onze leerlingen er iets aan hebben, lees dan even hier de getuigenis van een oudleerling op de site van Radio 1.
Of zoals een andere leerlinge als commentaar schreef op onze Facebookpagina: Mijn beste herinneringen aan het middelbaar spelen zich vooral af tijdens CC. Zoveel mooie tijden daarmee beleefd. Cultureel verrijkend!”

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Cultuurcel voorjaar 2015 | Atheneum Mariakerke

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.