Schoolrestaurant 2023-2024

Het GO! atheneum Mariakerke biedt warme maaltijden aan op school in samenwerking met Agape. Agape is een centrale keuken voor het onderwijs en kinderdagverblijven. Ze produceren maaltijden in koude lijn, dit heeft als voordeel dat de vitaminen en mineralen optimaal behouden blijven. Daarnaast hebben de leerlingen nog een aantal andere keuzes.
We werken hiervoor niet met contant geld, maar met een oplaadkaart. Bij verlies van deze kaart wordt er € 5 aangerekend. De leerling(e) kan op het leerlingensecretariaat zijn/haar kaart opladen.

Onze leerlingen hebben de keuze tussen:

volledige warme maaltijd, met soep, hoofdgerecht en dessert. Het menu daarvan vindt u hieronder. Er is zowel een gewoon als een vegetarisch aanbod.
enkel de warme schotel.
– enkel soep, eventueel voor bij de eigen boterhammen.
– een koude schotel, door onze eigen keuken vers gemaakt. Het aanbod wisselt, en er is een schotel van de week.
– een versgebakken, zelfgemaakt broodje. Onze keuken bakt de broodjes zelf af, en belegt ze ’s morgens vroeg. De leerlingen kunnen een broodje kopen om 11.00 uur of om 12.55 uur. Er zijn diverse soorten, waaronder vegetarisch. Er is telkens ook een broodje van de week.
fruit
dessert
– diverse soorten (smaak)waters.

Uiteraard kan ieder zijn eigen boterhammen en/of drank meebrengen.

Aan tafel wordt er ook altijd gratis kraantjeswater aangeboden.

Als ouder kan u altijd via het leerlingensecretariaat een overzicht opvragen van de door uw kind gebruikte maaltijden van de voorbije periode.

(Als het menu niet up to date is: stuur een smartschoolbericht naar Gudrun Rombaut)