Schoolboeken

Schoolcode: J5ZPXSV8

Sinds een aantal jaar werkt het GO! atheneum Mariakerke met de firma Iddink voor het aankopen (en eventueel huren) van school- en leerboeken. Natuurlijk is niemand verplicht de boeken bij Iddink te bestellen: wil je ze zelf ergens anders kopen, dan kan dat ook.

Uiteraard kan je wachten tot na je rapport, maar we vragen met aandrang om te bestellen voor 5 juli, zo ben je er zeker van dat je je boeken op tijd krijgt om het nieuwe schooljaar te starten. Op www.iddink.be/bestellen maak je hiervoor een persoonlijk account aan, en dan duid je de richting aan die je zal volgen. Je krijgt dan automatisch een overzicht van alle boeken die je nodig hebt. Let op: kijk goed na of er geen boeken zijn die je al van de vorige jaren hebt, bv. een Vademecum voor wiskunde, een grammatica voor Latijn, …

Wanneer
Het is belangrijk dat je vóór woensdag 5 juli 2023 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je dan ook nog kans op een iPad.

Hoe
Ga naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Schoolcode
Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: J5ZPXSV8

Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering
Als je vóór woensdag 5 juli 2023 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van 18 juli t/m 26 augustus 2023. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie
Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.