Veranderingen in het gebouw deel 2: het eerste lokaal rechts, aka. het vroegere leerlingensecretariaat

Omdat het stilaan examens worden, en er dus qua activiteiten niet veel te doen valt, beginnen we een reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren. We zullen ze hier de komende weken netjes in beeld brengen. De foto’s zijn getrokken tijdens de paasvakantie.

Deel 2: het eerste lokaal rechts, aka. het vroegere leerlingensecretariaat

Vroeger, als je binnenkwam, had je meteen rechts het leerlingensecretariaat. Dat was wel handig om meteen briefjes af te geven, of, als je te laat was, direct een stempel te krijgen in je agenda.

Het leerlingensecretariaat is echter naar voor verhuisd (zie later), en omdat ook lokaal acht (het vroegere aardrijkskundelokaal) en de mediatheek (waar vorig jaar dan de aardrijkskunde werd gegeven) een nieuwe bestemming hebben gekregen, is het eerste lokaal rechts nu aardrijkskunde geworden. Het ziet er goed uit, en is bijna niet te herkennen: oordeel zelf! Wel drukte mijnheer Vercruysse me op het hart te vermelden dat het om een tijdelijke opstelling gaat. De methode van aardrijkskunde en dus ook het lokaal staan voor een grote verandering. In de loop van of bij aanvang van volgend schooljaar zal het er nog helemaal anders uitzien. Wanneer het zo ver is, zullen we er met plezier een nieuwe post aan wijden, zodat je het lokaal in al zijn glorie kan bewonderen.

IMG_4600 IMG_4599

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.