Veranderingen in het schoolgebouw deel 3: de Europazaal

Omdat het stilaan examens worden, en er dus qua activiteiten niet veel te doen valt, beginnen we een reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren. We zullen ze hier de komende weken netjes in beeld brengen. De foto’s zijn getrokken tijdens de paasvakantie.

Deel 3: de Europazaal, ofte de studie

Ver zijn we nog niet geraakt in onze tocht doorheen het gebouw: amper een meter of twee. Links na de ingang ligt namelijk de Europazaal, ook wel de studie genoemd.

Heel erg veel is er niet veranderd, maar het nieuwe meubilair geeft toch een gans andere indruk. De tafels zijn ook anders georiënteerd, en er staat een vaste computer voor de aanwezigheden. En de opmerkzame kijker heeft gezien dat ook hier de vloer vernieuwd is.

Maar de studie op zich? Nog steeds hetzelfde!

IMG_5494

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.