Minivoetbal eerste graad

logo SVSOp woensdag 27 januari nam een selectie van 7 leerlingen (Achraf, Naoufal, Milan, Martijn, Abdilcan, Ayoub en Ilya) uit de eerste graad deel aan de SVS minivoetbalcompetitie. Een evenwichtige eerste wedstrijd werd nipt met 3-4 verloren. De tweede en derde wedstrijd werden vlot gewonnen. Hierdoor eindigden onze jongens tweede in hun groep. Jammer genoeg plaatste enkel de winnaar zich voor de halve finale. Toch een dikke proficiat aan alle deelnemers!

KA Mariakerke – St-Janscollege: 3-4

KA Mariakerke – Benedictuspoort Ledeberg: 20-0

KA Mariakerke – Lucerna College Melle: 7-3

Met dank aan mijnheer Vlaeminck voor verslag en foto’s!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.