GWP vijfdes op dinsdag: dagje Den Haag

Toen we dinsdag om zeven uur vertrokken, was er nog geen vuiltje aan de lucht. Pas toen we al een eind in Nederland zaten, hoorden we het vreselijke nieuws, maar wisten we nog helemaal niet wat er precies aan de hand was. Voor ons ging de uitstap in Den Haag dan ook gewoon door zoals gepland, en gingen alle leerlingen in kleine groepjes op wandel door de stad, om een foto-opdracht te volbrengen.

Pas later hoorden we van de directie dat het echt wel menens was, maar toen konden we onze buschauffeur niet meer bereiken, die ging pas om drie uur terug aan de bus zijn. We gingen daarom allemaal in lunchpauze, en vervolgden met het door onze collega’s wiskunde geleide bezoek in het Eschermuseum.

Een half uurtje vroeger dan oorspronkelijk gepland zaten we op de bus, en dankzij het zeer vlotte verkeer waren we zelfs een uur vroeger dan voorzien thuis. Een op zich mooie dag met zeer gemengde gevoelens, dus.

Met dank aan Jarno Deknudt en Karo Van Moorhem voor de foto’s.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.