Winnaars tweede fietscontrole

logo duurzaamheidDuurzaamheid geldt ook voor het verkeer: een fiets die in orde is, gaat langer mee, in elk opzicht. Een tijdje geleden organiseerden we daarom in samenwerking met de ouderwerking een tweede controle van de fietsen. De focus van deze actie lag op controle van de lichten en van de remmen. Bij heel wat leerlingen was de fiets volledig in orde, gelukkig maar!

Kijk toch maar regelmatig je fiets na, ook al is het momenteel lang licht ’s avonds: zo ben je op elk moment veilig.

Onze ouderwerking steunt onze fietscontroles door mee te helpen, maar ook door een drietal prijzen te schenken die verloot werden onder de leerlingen die in orde waren. Uit alle leerlingen werden drie namen getrokken: Kobe Suls (1c Latijn),  Henri Delcourt (4 Wet1) en Hanna De Groote (1c Latijn). De drie winnaars winnen elk een waardebon van Decathlon. De prijzen zijn af te halen bij de directie.

Ook volgend schooljaar plannen we fietscontroles in samenwerking met de ouderwerking, uiteraard onaangekondigd. Zorg dus dat je fiets in orde staat!

Nog een welgemeende dank u richting ouderwerking voor hun steun, en veel plezier gewenst aan de winnaars met hun prijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.