Veranderingen in het schoolgebouw deel 10: de leraarszaal

Vorig jaar waren we gestart met een reeksje ‘veranderingen in het schoolgebouw’ waar vooral oudleerlingen gretig naar uit keken. We waren daar nog niet helemaal mee rond, en dus doen we nu verder. Het zijn nog steeds de foto’s van vorig jaar, maar op zich maakt dat niets uit.

We waren achteraan binnengekomen in de gang, langs het nieuwe (maar nog lang niet in orde staande) aardrijkskundelokaal, langs de studie (Europazaal), verder langs het nieuwe lokaal voor geschiedenis (een deel van Pierres vroegere kot), de nieuwe toiletten (waar W5 zat), het OpenLeerCentrum (OLC, het vroegere 7), het nieuw bijgekomen lokaaltje voor godsdienst, de 7,5, het nieuwe laboratorium in 8, en het verhuisde leerlingensecretariaat.

Intussen zijn we bij de vroegere mediatheek, ook wel gekend als het lokaal van mijnheer De Vriese. Hij is intussen verhuisd naar lokaal 9, en in de vroegere mediatheek huist nu de leraarszaal. Het lokaal kan wel wat opsmuk gebruiken, maar het is intussen wel redelijk vertrouwd geworden. Al gebeurde het zelfs op het einde nog steeds dat sommige leraars spontaan het leerlingensecretariaat binnenwaaiden, in plaats van de overkant.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.