Initiatie rugby

logo LOHet schooljaar moet nog beginnen en daar is mijnheer Vandenabeele al met zijn eerste sportaankondiging: rugby!

De Ghent Rugby Football Club (GRFC) bestaat al ettelijke jaren, en heeft prachtige terreinen en een schitterend clubhuis aan de Blaarmeersen. Alleen is de sport niet zo bekend bij het grote publiek, en wordt ze vaak verward met American Football (dat met die pantsers en helmen). Daarom geeft de GRFC elk jaar een initiatie waarop je kan proeven wat de sport precies inhoudt. Er zullen nog flyers uitgedeeld worden op school, maar je kan het nu al in je agenda schrijven. Inschrijven voor de initiatiedag is gewenst, maar niet strikt noodzakelijk: je mag ook de dag zelf nog beslissen of je al dan niet langskomt.

Ideaal sportweer zal het in elk geval zijn!

rugby initiaties 2016

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.