Wedstrijd Nederlands van het Willemsfonds

logo-nederlandsHet Willemsfonds organiseerde dit jaar voor het eerst een wedstrijd Nederlands voor leerlingen uit de eerste graad. De leerlingen konden een stukje proza of poëzie inzenden en maakten daarmee kans om maar liefst 100 euro te winnen.

De meeste leerlingen uit het tweede jaar waren daardoor erg enthousiast om deel te nemen, maar drie van hen maakten het ook echt waar! Lina Rehbi (2A GL), Zeta Desmedt (2A GL) en Dara Oguntubi (2B lat) werden samen met twaalf andere leerlingen genomineerd. Zij werden uitgenodigd tijdens een proclamatie waarop de drie laureaten bekend gemaakt zouden worden. Dara eindigde op een knappe derde plaats en mocht 100 euro in ontvangst nemen.

We willen graag alle genomineerden en laureaten proficiat wensen met hun inzending. Dit was zeker en vast een geslaagde eerste deelname.

Met dank aan mevrouw Van Cauwenberge tekst en foto’s, en Dara Oguntubi voor nog meer foto’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.