5 HuWo bij de Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

Op dinsdag 31 januari gingen de leerlingen van de 5 Humane wetenschappen – wetenschappelijk onderzoek naar de faculteitsbibliotheek van de Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Ze werden zeer hartelijk ontvangen door de hoofdbibliothecaris. De leerlingen kregen een rondleiding waarin de werking van de catalogus werd uitgelegd en het belang van tijdschriften voor wetenschappelijke communicatie. Nadien gingen zij aan de slag in groepjes. Ze zochten informatie op over de ontwikkeling van geslachtsrolpatronen bij kleuters. De zoektocht was succesvol want de leerlingen gingen naar huis met enkele e-books over het thema in hun bezit. Deze literatuurstudie biedt de leerlingen de nodige wetenschappelijke achtergrondkennis om de komende weken te werken aan een observatiestudie van geslachtsrollen bij kleuters.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.