GWP Italië: verslag uit Firenze

En óf onze zesdes enthousiast zijn! Emma Teetaert stuurde ons net het volgende:

“Vandaag stond Firenze op het programma! Het is hier momenteel heel mooi en zonnig weer. We zijn gestart met een wandeling door de stad en deze namiddag gingen we de Duomo bezoeken en beklimmen. Gisteren was het quiz en dat was heel leuk! Vanavond gaan we uit en daar kijken we super hard naar uit!”

Toen we vroegen naar de locatie van die laatste foto met zicht op de stad, zei ze:

Dat was de duomo van Firenze! Echt super! Redelijk wat trappen en smalle doorgangen maar uiteindelijk zijn we er toch geraakt! Het was zeker de moeite want amai zo een mooi uitzicht echt prachtig! En dat met volle zon en een graad of 20 ?

Geef toe, ondanks het prachtige weer hier zijn we toch ook allemaal een beetje jaloers, nee?

Alle foto’s zijn hier te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.