Dit was de OpenSchoolDag 2017!

Zo’n OpenSchoolDag, dat is toch altijd weer alle hens aan dek! Informatie voor zowat alle leerlingen over hun mogelijke studiekeuze in de volgende jaren, maar ook nog een sessie voor de nieuwe eerstejaars. De inschrijvingen voor die eerstejaars mogen dan wel afgesloten zijn, heel veel leerlingen uit het vijfde studiejaar kwamen al met hun ouders een kijkje nemen.

Zowat alle klassen waren opengesteld, met informatie over alle vakken, maar ook schoolreizen, Smartschool, financiën, schoolrestaurant, enfin, alles wat met de school te maken heeft en waarover u mogelijk vragen zou kunnen hebben.

Mevrouw Van Den Bossche, onze directeur, liep rond, zag dat het goed was, en nam ook een stevig aantal foto’s. We laten u meegenieten…

De hele reeks foto’s kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.