Vacature secretariaatsmedewerker (bachelor) – opvoeder voor 36 uren

Na ettelijke jaren dienst – en uit persoonlijke ervaring weten we dat het er zeker meer dan twintig waren – heeft mevrouw Machtelt Devriendt, de dame van het leerlingensecretariaat voor de derde graad, besloten dat ze per 1 september niet meer zal starten. Bijgevolg zijn we dringend op zoek naar een gedreven, enthousiast en flexibel secretariaatsmedewerker (bachelor) – opvoeder voor 36 uren (FT) met ingang van 1 september 2017.

Zie jij dit zitten, dan kan je je kandidatuur doorsturen via email aan de directie en dit tegen ten laatste vrijdag 25 augustus. Tijdens de sollicatieprocedure zal er naast een gesprek eveneens een excelproef worden afgenomen.

We willen Machtelt hartelijk bedanken voor haar jarenlange inzet en medewerking, en het zal raar doen om haar niet meer te zien op haar vertrouwde plekje.

Geniet van de vrije tijd, Machtelt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.