GO! Explore, de scholen- en studiekeuzebeurs van regio Gent op 3 februari.

GO! Explore is een gezamenlijk project van alle scholen van onze scholengroep. Met een sterk programma willen we ouders en leerlingen graag ondersteunen in het keuzeproces voor de eerste graad van het middelbaar en daarna. Door de aankomende hervormingen van het secundair onderwijs en de lancering van het nieuwe aanmeldsysteem voor Gentse scholen is daar meer dan ooit nood aan. Met GO! Explore koppelen we informeren aan inspireren en actief ervaren.

GO! Explore neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen het aanbod van studierichtingen en van GO! scholen. Je kan er ook volop proeven van de werelden van taal, wetenschap, voeding, techniek, sport, zorg, kunst, economie, land- en tuinbouw, enz. Weg keuzestress!

Alle info vind je op de website en op de Facebookpagina van de beurs. We zetten hier alvast enkele praktische zaken op een rijtje:

Wanneer: 3 februari 2018 van 10u. tot 16u.00

Waar: GO! Tuinbouwschool te Melle

Voor wie: leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar en de eerste graad middelbaar, ouders, broers, zussen, etc.

Geheime mededeling: er zou op het domein ook een schat verstopt zitten… Durf jij de schattenjacht aan?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.