Doe jij mee met tToneel?

Het nieuwe schooljaar is ondertussen al even begonnen en voor het eenentwintigste (!) jaar op rij hoort het tToneel er ook bij.

Na twintig succesvolle voorstellingen beginnen we er ook dit jaar met veel enthousiasme aan. Dit schooljaar werken we opnieuw samen met twee toffe en veelbelovende theatermakers, Eva Binon en Jason Dousselaere.

Zin om deel uit te maken van het toneelgezelschap van onze school? Als acteur/actrice, muzikant, decorbouwer, belichter… Kom dan een kijkje nemen op woensdag 06 september 2023. We verzamelen op school in de sportzaal om 12.55 uur en jullie mogen om 15 uur terug, vol inspiratie, naar huis.

Wat breng je mee?
– jezelf
– het strookje dat je op de brief vond die in de klas is uitgedeeld, ingevuld en ondertekend
– 40 euro inschrijvingsgeld

Belangrijk voor de nieuwelingen en curieuzeneuzen:

Iederéén mag uiteraard naar de introductienamiddag komen zonder zich definitief te engageren.
Wij verwachten dit echter wel vanaf woensdag 27 september 2023. Wij repeteren elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen moet op alle repetitiedagen aanwezig zijn.
In oktober of november proberen we een tToneelweekend met overnachting te plannen. Hierover volgt meer informatie in een volgend schrijven. Tijdens de kerstvakantie repeteren wij van dinsdag 2 januari 2024 tot vrijdag 5 januari 2024 van 09.30 uur tot 16.30 uur. De voorstellingen zijn de twee weekends na de kerstvakantie (12 – 13 januari en 19 – 21 januari 2024) en op woensdag 17 januari 2024 om 10.00 uur voor de basisscholen. Op al deze data moet je je kunnen vrijmaken indien je met ons in het tToneelavontuur wil stappen. Om tot een mooie productie te komen, is het belangrijk dat jullie en jullie ouders zich
engageren voor de volledige repetitieperiode.

Voor de ouders van de acteurs en actrices in spe:
Mochten jullie vragen hebben over ons project, dan kunnen jullie ons steeds aanspreken na de repetities of een bericht sturen via Smartschool.

Met vriendelijke groeten

De tToneelers
Karel Uyttenhove, Febe Declercq, Tania Van Damme, Annelies Pauwels & Isadora Lenaerts

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.