Bestel op tijd je boeken!

Sinds dit jaar werkt het GO! atheneum Mariakerke met de firma Studieshop voor het aankopen (en eventueel huren) van school- en leerboeken. Natuurlijk is niemand verplicht de boeken bij Studieshop te bestellen: wil je ze zelf ergens anders kopen, dan kan dat ook.

We vragen met aandrang om te bestellen voor 15 juli, zo ben je er zeker van dat je je boeken op tijd krijgt om het nieuwe schooljaar te starten. Op https://www.studieshop.be/c/hoe-moet-ik-bestellen maak je hiervoor een persoonlijk account aan, en dan duid je de richting aan die je zal volgen. Je krijgt dan automatisch een overzicht van alle boeken die je nodig hebt. Let op: kijk goed na of er geen boeken zijn die je al van de vorige jaren hebt, bv. een Vademecum voor wiskunde, een Vocabula voor Latijn, …

Wanneer
Het is belangrijk dat je vóór  15 juli 2024 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt.

Hoe
Ga naar https://www.studieshop.be/c/hoe-moet-ik-bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je vindt er ook een uitgeschreven handleiding in verschillende talen. Deze handleiding neemt jou stap-voor-stap mee bij het bestel-, registreer- en betaalproces.
Alles wat je nodig hebt voor dit schooljaar staat op de boekenlijst van jouw school, die voor jou klaarstaat op de website. Kies jouw klas en vink de boeken aan die je nodig hebt. Let er op dat je geen boeken bestelt die je al in bezit hebt. Kijk dus goed naar eventuele opmerkingen die je school bij de boeken genoteerd heeft.


Levering
Als je vóór  15 juli 2024 bestelt, levert Studieshop je bestelling nog voor de start van het nieuwe schooljaar. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Je kan je bestelling ook volgen via de website.

Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op https://www.studieshop.be/c/vraaghetaanemma. Daar kan je terecht met alle praktische vragen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.