Franse Dag!

We geven het toe: de Franse dag was misschien iets minder uitgebreid dan andere jaren, maar dat komt omdat alle energie naar de voorstelling vanavond gaat. Nochtans waren behoorlijk wat leerlingen in bleu-blanc-rouge gekleed, en ook de leerkrachten hadden zich volgens de kledingvoorschriften gekleed. Mevrouw Audooren had zich zelfs volledig op de stijl van Coco Chanel gegooid, en zag er dan ook uit om te stelen!

In de keuken had kokkin Anja een zalige coq-au-vin klaargemaakt, met frietjes en salade, en een chocomousse als dessert.

En intussen was het in de polyvalente zaal alle hens aan dek om alles klaar te zetten en op te fleuren voor de Brelavond. Geef toe: het ziet er goed uit! We kijken uit naar het café chantant vanavond, een waardige afsluiter voor de Franse dag.

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.