Landelijk kampioenschap zwemmen in Brugge

Op woensdag 25 februari ging het Atheneum Mariakerke op medaillejacht op het landelijk kampioenschap zwemmen in het zwembad Olympia in Brugge. De jacht was wel mooier dan de vangst. Toch was het een leuke namiddag met zeer verdienstelijke prestaties van onze leerlingen.

We hadden vier deelnemers: Janne Helewaut (6 LWi), Thibeau Zancaner (5WWi), Matthew Van Dyck (5WWi) en Robin Deschepper (5WWi). Suzanne Vergult (3 Wet1) was gekwetst, maar was wel mee als supporter. Janne, Thibeau en Matthew zwommen de 50m vrije slag en Robin de 50m schoolslag. Naast leraar LO Vandenabeele waren ook de mama van Matthew, de papa van Alain en de coach van Matthew, Thibeau en Suzanne aanwezig.

Volgende activiteit van ons sportend KAM is de eerste ronde van het kampioenschap mini-voetbal voor scholieren. Dat vindt plaats nu woensdag 4 maart vanaf 13u30 in sporthal Neptunus. Supporters zijn meer dan welkom!

2 Reacties

    • Hallo

      wij hebben geen specifiek wachtlijstsysteem, als het dat is wat u bedoelt. Op de avond zelf kan er effectief ingeschreven worden, er zullen meerdere inschrijvingstafels voorzien zijn. Mocht u dat liever al vroeger, of later doen, dan mag u gerust een afspraak maken, of kan u telefoneren voor meer informatie. Officieel gaan de inschrijvingen pas op 30 maart van start, maar die avond kan u wel al alle documenten laten invullen, en worden er concrete afspraken gemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.