Beroepenbeurs

Als u zelf geen kind heeft in het zesde studiejaar, wist u het wellicht niet: gisteren, vandaag en morgen is er een heuse Beroepenbeurs in het ICC. Alle Gentse scholen van GO!, stedelijk en provinciaal onderwijs zijn er vertegenwoordigd, en tonen vooral wat bepaalde beroepen inhouden, en welke studies je daarvoor het best onderneemt.

Het Atheneum Mariakerke is verantwoordelijk voor het hoekje Klassieke Talen bij de algemene stand van “Vertaler-Tolk”, waar mevrouw Stokx (talencoördinator van de scholengroep Panta Rhei) voor elke taal een vijftal spelletjes heeft voorzien. We hebben ons best gedaan, en de interesse was dan ook best groot, zeker als je weet dat je moet opboksen tegen een rijsimulator, een Harley, het maken van marsepeinen varkentjes, of het cake snijden met een robotarm.

Maar laat ik u vooral een paar foto’s geven, zodat u meteen een sfeerbeeld heeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.