Riguelle zong Brel, en hoe!

Een mooiere afsluiting van de Franse dag konden we ons niet voorstellen.
Patrick Riguelle heeft de muren van het Atheneum Mariakerke immers doen zinderen. Hij en zijn band brachten een adembenemend concert. Het enthousiast publiek heeft de ontelbare prachtig gezongen nummers uit het oeuvre van Jacques Brel meer dan gesmaakt. Het applaus, de staande ovatie en het lange napraten in het café chantant waren het bewijs van deze warme en ongedwongen sfeervolle avond.

Mijnheer Coussens (leraar wiskunde) heeft de eerste tien minuten, met de speech van de directeur en het eerste nummer van Riguelle voor u gefilmd.

Om een dergelijke avond op stapel te zetten, komt er natuurlijk erg veel bij kijken, maar heel wat leerlingen en leerkrachten droegen vooraf, tijdens en/of na hun steentje bij. Allen van harte bedankt!

We kijken alvast uit naar een volgende thuismatch van onze cultuurcel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.