Helaas geen podiumplaats in de finale van de Hujo debatwedstrijd

Gisteren trokken we vol enthousiasme naar het Brussels parlement voor de finale van de debatwedstrijd van Hujo. Eind januari hadden Thais De Boever en Helena Huvenne in Gent de regionale wedstrijd gewonnen.
Thaïs en Helena gooiden zich vol vuur en overgave in de strijd en toonden weer een sterk staaltje van hun debatvaardigheden. De morele steun van medeleerlingen Charlotte, Hera, Yves, Adriana en Simge tilde hun prestatie naar een nog hoger niveau. De concurrentie was moordend en jammer genoeg behaalden de dames deze keer geen podiumplaats. Maar het was alweer een bijzonder leerrijke en aangename ervaring, waar het mooi was om te zien hoe jonge mensen zich engageren in hun vrije tijd, hetzij met een bepaald doel voor ogen, hetzij om elkaar te steunen.

Toch een dikke proficiat, Thais en Helena!

2 Reacties

    • Hallo

      leerlingen uit het vijfde jaar zijn zeker welkom! Maar wettelijk gezien mogen wij hen nog niet inschrijven, dat kan pas volgend jaar. U mag wel al alle informatie meenemen, dat is geen enkel probleem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.