Afgelast wegens te weinig belangstelling. Rommelmarkt? Jawel, rommelmarkt!

Logo kamini

Helaas, de rommelmarkt zal niet kunnen plaatsvinden wegens te weinig belangstellenden. Jammer!

KAMini, de mini-onderneming van het Koninklijk Atheneum Mariakerke, organiseert op zondag 26 april 2015 een rommelmarkt. Deze gaat door op de speelplaats van het atheneum, A.C. de ter Bekenlaan 26, van 10u tot 17u.

Heeft u nog spullen liggen die u toch niet meer gebruikt, of moet u dringend die garage uitmesten en weet u geen blijf met de daar opgeslagen rommel? Dan kunt u bij ons een staanplaats huren waar u uw overbodige spullen kunt verkopen, en daarmee een fijn extraatje verdienen. Elke staanplaats heeft een oppervlakte van  twee of vier meter, en kost u €7. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als bezoeker.

Er zijn versnaperingen en drankjes te verkrijgen aan democratische prijzen.

U kunt zich online inschrijven tot en met 19 april 2015 via het kopje Kamini op deze website. Uw inschrijving is pas geldig wanneer we uw overschrijving ontvangen hebben. Vermeld dus zeker uw naam, voornaam en rommelmarkt. Alle informatie krijgt u via de link, bij inschrijving dus.

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt, en het zal gegarandeerd gezellig zijn!

Affiche rommelmarkt

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.