KAM op zijn Kop

Je hebt het hier en daar al kunnen opvangen, en we hadden het al even gesignaleerd: nu vrijdag 8 mei 2015 is er KAM op zijn Kop!

Wat houdt dit nu in? Wel, er is al de infoavond geweest voor de leerlingen die nu in het zesde studiejaar zitten. Maar zij zijn niet de enige die voor een belangrijke beslissing staan: ook voor onze bestaande leerlingen zijn er belangrijke studiekeuzes te maken. Daarom zetten we vrijdagavond onze school open, en geven we hen alle mogelijke informatie mee.

Vanaf 18.00 uur kan je doorlopend terecht in de Open Klassen, waar je de vakleerkrachten van de verschillende polen om uitleg en advies kan vragen. Je zal er kunnen spreken met mensen van Economie, Latijn, Grieks, Humane Wetenschappen, Wetenschappen, Wiskunde en de Moderne Talen.

Daarnaast zijn er natuurlijk algemene infomomenten, waarop we jou in groep doorheen een hoop basisinformatie loodsen.

Om 18.30 uur is er in de polyvalente zaal een infomoment voor de leerlingen van het eerste jaar, over de verschillende mogelijkheden in het tweede jaar.

Om 19.00 uur zouden we graag de leerlingen van het tweede jaar toespreken, en hen de nodige uitleg geven over de studierichtingen in de tweede graad.

Om 19.30 uur is het dan de beurt aan de leerlingen van het vierde jaar, en willen we hen wegwijs maken in de verschillende studierichtingen in de derde graad.

Intussen kan je ook terecht in het Open LeerCentrum voor een uitgebreide slideshow over de verschillende GWP’s, is er het Project Scholenbanden dat zijn doelstellingen in de kijker zet, kan je in de moestuin terecht voor hapjes en vooral ook meer uitleg over het Project Duurzaamheid, en kan je rustig een glaasje drinken in het KAMcafé.

Uiteraard krijg je op het moment zelf ook een programma mee, en een infobrochure waar je de lessentabellen en dergelijke kan raadplegen.

Hopelijk tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.