Revue Ravage

De Cultuurcel sloot het culturele jaar af met een prachtvoorstelling: Revue Ravage, een coproductie van NTGent en de KVS. Noch de topmuzikanten, noch de acteurs (Josse De Pauw, Els Dottermans, An Miller, Frank Focketeyn…) noch Tom Lanoye die het stuk geschreven heeft, hebben teleurgesteld.

Tom Lanoye schrijft een nieuwe theatertekst over het leven en werk van een oudere politicus. De man is al (te) lang voorzitter en wil ermee kappen, maar hij is te ijdel en te bang om zijn enige grote levenspassie op te geven: de politiek, en dus, de facto, de macht.

Peter Vermeersch componeerde de muziek die live werd uitgevoerd door Flat Earth Society.

Leerlingen en leerkrachten genoten…

Revue Ravage cultuurcel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.