Nieuwe infobrochures voor tweede en derde graad

Vanavond is er KAM op zijn KOP, maar ik vermoed dat de meesten dat intussen wel al door hadden. Je krijgt dan ook alle informatie over de overgangen tussen de verschillende graden, en kan bij de leerkrachten terecht voor meer uitleg.

We hebben dat echter voor jullie ook netjes in brochures gegoten, per graad, en die krijg je vanavond mee als je naar de infoavond komt. Voor wie er niet kan geraken en toch ook graag even leest wat wij te bieden hebben, geven we u de infobrochures ook hier even mee. We beginnen met de tweede graad, morgen krijgt u de derde graad.

Info2.1

Info2.2

Info2.3

Info2.4b

Info2.5

Info2.6

Info2.7

Info2.8

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.