World Fair Trade Day

Al een stevig aantal jaren hebben we een Oxfam wereldwinkeltje op school, heel toepasselijk het OxKam genoemd. Er worden enkel fairtrade wereldwinkelproducten verkocht, aan een faire prijs. De leerlingen beheren dit volledig zelf, en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Maar als er dan een World Fair Trade Day is, kunnen we dat natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom worden er morgen om 11.00 uur én om 12.55 uur aan lokaal 11 (vlak naast de standaard locatie van ons winkeltje) boterhammen met choco en fruitsap verkocht aan 1 euro, en kan je je ook inschrijven om ’s middags deel te nemen aan het grote Fairtradespel, zijnde de Ongelijke-Kansen-voetbalmatch.

Vanaf 18.00 uur worden er dan in samenwerking met Scholenbanden en Project Duurzaamheid tijdens KAM op zijn KOP allerhande hapjes verkocht.

Dus: laat je boterhammen thuis, trek je sportschoenen aan, en doe mee aan de World Fair Trade Day. Want het mag dan soms voelen als een druppel op een hete plaat, als we met genoeg druppels zijn, koelen we de hele wereld af!

Affiche WFTD

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.