Project Duurzaamheid in de kijker op KAM op zijn KOP

Zoals u hier al regelmatig kon lezen, is er dit jaar volop ingezet op Project Duurzaamheid. Drijvende kracht mijnheer Beukeleirs, samen met een enthousiast groepje leerlingen, zette een heuse moestuin op poten, die intussen ook echt zijn vruchten (of moeten we dat dan groenten noemen?) afwerpt.

Vrijdag wilden we dat ook voor de andere leerlingen en de ouders in de kijker zetten: er werden tijdens het KAMcafé verschillende hapjes verkocht. Sommige daarvan waren gewoon door leerlingen en leerkrachten gemaakt, maar de slaatjes en de soep werden op school zelf klaargemaakt, met wel degelijk een aantal ingrediënten uit eigen moestuin.

In de moestuin zelf kon u meer uitleg krijgen van de betrokken leerlingen, of ook zelf gewoon eens kijken hoe hard alles intussen aan het groeien was, en hoe fijn dat er eigenlijk wel uitziet.

Geloof ons: Project Duurzaamheid is nog lang niet afgelopen, en we hopen dat u ons met interesse blijft volgen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.