KAM op zijn KOP: de essentie

Door alle randactiviteiten zoals Project Scholenbanden en de moestuin, zouden we nog bijna de essentie van KAM op zijn KOP vergeten: de informatie over studiekeuze!

Want dat is uiteindelijk nog steeds het meest de bedoeling: de school openstellen en je alle mogelijke informatie bezorgen over de studietrajecten die je bij ons kan volgen.

Er was uiteraard eerst telkens een algemene infosessie ad plenum, waarbij de directie de algemene lijnen toelichtte.

Daarna kon je in de klassen terecht bij de verschillende vakleerkrachten om concrete informatie: wat houdt het vak precies in, wat moet je kennen en kunnen, wat zijn je latere mogelijkheden? De meeste lokalen waren opengesteld, en het volledige lerarencorps was aanwezig. Je krijgt hier alvast een massa foto’s, en dan nog staat lang niet alles erop.

Daarnaast kon je terecht in het KAMcafé voor een drankje, een hapje, een informele babbel, en de prijzen van de tombola.

Tussendoor had je natuurlijk ook de dames van de secretariaten aan het onthaal, de alomtegenwoordige en zo waardevolle Pierre, de adjunct-directeur, en als je goed keek, kon je zelfs de directie zien wegfietsen!

Als je er niet bij was, heb je iets gemist, zoveel is duidelijk. Maar kon je niet aanwezig zijn en wil je toch graag een beetje extra informatie? Vraag het dan gewoon aan de leerkrachten, ze zullen je met alle plezier te woord staan!

2 Reacties

    • Beste mevrouw

      toen u steunkaarten aankocht, moesten de leerlingen hun naam en die van de koper invullen op het ticketje dat in de tombolabal ging. Op die manier wisten we meteen wie er gewonnen had, en vermeden we dat de helft van de prijzen niet afgehaald werd omdat men van niks wist. De uitslagen hebben we daarom niet algemeen bekend gemaakt: de prijzen zijn woensdag rondgedeeld in de klassen bij de betreffende leerlingen. De winnaars van de hoofdprijzen, zoals de fiets, zijn uiteraard wel meteen persoonlijk verwittigd.

      Onze excuses als dat niet duidelijk was.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.