Oost-Vlaamse laureaat van de Fair Trade Dag-actie voor scholen!

Op 8 mei was er niet alleen KAM op zijn KOP, er was ook de Smeer ze!-actie, of de World Fair Trade Day. We deden er eerder al uitgebreid verslag van hier op onze website. Ook ’s avonds tekende het team nog present.

Mevrouw Rademaker registreerde onze actie(s) bij “‘Handel Nu’ de wedstrijd voor scholen” en …

*tromgeroffel* *tromgeroffel* *tromgeroffel*

… we zijn de Oost-Vlaamse laureaat van de Fair Trade Dag- actie voor Scholen!!!

laureaat

De prijs voor Fair Trade school is erg leuk voor de Oxkammers, maar die is niet enkel door door de actie van Oxkam in de wacht gesleept. Mede dankzij alle inspanningen voor duurzaamheid op school en het project met onze zusterschool zijn we tot winnaar verkozen!

Vandaar dat we de vrijwilligers ook nog eens uitdrukkelijk willen feliciteren en bedanken. Dus bedankt voor jullie inspanningen, ongelijke kansenvoetbal, het fantastische project van de moestuin, de lekkere, verse hapjes, de Smeer Ze 2.0 actie, de verkoop van de fruitsapjes ’s avonds.

Een dikke merci, een groot applaus, driewerf hoera!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.