Veranderingen in het gebouw deel 1: de gang

Omdat het stilaan examens worden, en er dus qua activiteiten niet veel te doen valt, beginnen we een reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ’t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren. We zullen ze hier de komende weken netjes in beeld brengen. De foto’s zijn getrokken tijdens de paasvakantie.

Deel 1: de gang achteraan

Omdat de rode gietvloer in de gang achteraan, richting fietsen, echt wel aan vernieuwing toe was, is er vorig jaar tijdens de grote vakantie een nieuwe vloer gegoten. Groot was onze verbazing, toen we eind de vakantie toekwamen, toen bleek dat hij wit was. Wit! Alle dagen passeren daar twee keer 600 leerlingen, om nog niet te spreken over de middagpauze en de leerlingen die naar de LO-les vertrekken. Maar uiteindelijk valt het allemaal best wel mee, hebben we de indruk. Oordeel zelf maar, na zes maanden intensief gebruik.

IMG_4595

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.