Veranderingen in het schoolgebouw deel 5: de nieuwe toiletten

Omdat het examens zijn, en er dus qua activiteiten niet veel te doen valt, loopt er een reeksje over de veranderingen in het gebouw tegenover vorig jaar. Oudleerlingen vragen ons wel eens, wanneer we hen tegenkomen in de supermarkt of op straat: “En, hoe is het nog op ‘t KAM? Niks veranderd, zeker?” Toch wel: er zijn nogal wat wijzigingen tegenover de vorige jaren.

Veranderingen in het schoolgebouw deel 5: de nieuwe toiletten

Dat er nieuwe toiletten nodig waren, dat was duidelijk. Wie op het eind van de middagpauze binnenkwam en nog snel een plasje wilde doen, moest eerst helemaal naar de andere kant van het gebouw lopen. Er waren er sowieso te weinig voor ons leerlingenaantal.

En dus werd de W5 (het ‘badkamerlokaal’, ooit nog ‘het kot’ geweest, en ook lange tijd een godsdienstlokaaltje) voorbij Pierre zijn werkplaats omgetoverd tot twee nieuwe toiletblokken. De kleuren zijn blijkbaar door de leerlingen zelf gekozen, en vallen nogal, hmm, fel uit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.