Vrijdag proclamatie van onze zesdejaars

De examens zijn eindelijk achter de rug, en nu begint voor sommigen het bange wachten. Onze zesdejaars weten intussen hun attestering al, maar voor hun eigenlijke cijfers en rapport zullen ze tot vrijdag moeten wachten. Dan krijgen zij, naast hun rapport, ook hun diploma, en worden ook de speciale prijzen uitgereikt tijdens de plechtige proclamatie.

Onze promovendi worden op school verwacht om 18.00 uur, voor een drankje met hun leerkrachten. Dan ontvangen zij ook de toegangstickets voor hun genodigden, die we verwachten om 19.00 uur. Wie dus niet ingeschreven is voor de proclamatie en daaropvolgende receptie, zullen we dit jaar helaas moeten ontgoochelen.

De andere leerlingen moeten nog wachten tot dinsdag voor hun rapport. Alle informatie voor die laatste dagen kan je vinden in Smartschool. Aansluitend is er ’s avonds, van 16.00 uur tot 19.00 uur, oudercontact.

En verder? Prettige vakantie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.