Minivoetbalwedstrijd leerkrachten – zesdejaars

Niemand weet nog de hoeveelste editie dit eigenlijk was, van de traditionele eindejaarsminivoetbalwedstrijd. Wat wij, leerkrachten, wél weten, is dat de leraars tot hier toe ongeslagen zijn. We gaven de leerlingen dit jaar een klein kansje op winst, maar eigenlijk waren we er toch vrij zeker van dat de herenploeg ook dit jaar zou triomferen. En jawel, de heren slaagden erin om de zesdes af te troeven met niet minder dan 6-1. Al moeten we eerlijk toegeven: de leerlingen hebben zich enorm geweerd, en de toeschouwers waar voor hun (niet-betaalde) geld gegeven.

Maar eerst traden de dames aan, ook al voor een paar jaar op rij. Er moest nog even gewacht worden op degenen die aan het delibereren waren, maar daarna werd het eindelijk tijd voor een wedstrijdje roze versus rood. Aan de supporters lag het niet, die kwamen de KAM girls vrij talrijk aanmoedigen, maar ook dit jaar wonnen de KAM Ladies glansrijk met 5-1.

Misschien volgend jaar beter, wie weet? De leraars worden er niet jonger op, en de tegenstanders blijven 17-18 jaar…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.