Empresa

logo EmpresaWij stellen ons even voor. Wij zijn van de richting zes economie en hebben een minionderneming genaamd Empresa. Onder leiding van Tristan Casteleyn organiseren wij een minivoetbaltoernooi, maar ook drie themaverkopen. Hou alvast volgende data vrij:

  • Themaverkoop Halloween : oudercontact 22/10/2015
  • Themaverkoop Valentijn : 14/02/2016
  • minivoetbaltornooi : 12/03/2016
  • Themaverkoop Pasen : oudercontact 14/03/2016

Ons commercieel departement bestaat uit drie leden: Louis, Leoni en Jaimy. Zij zorgen dat alles op commercieel vlak vlotjes verloopt. Leoni heeft bijvoorbeeld ons logo ontworpen en ook affiches zullen door hen gemaakt worden.

Het financiële plaatje van de onderneming valt onder de hoede van Imane en Julie. Zij maken dat alles qua boekhouding, rekeningen, enzovoort in orde komt.

Simon en Daan houden zich bezig met de technische zijde van het bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld het opstellen van poules zijn voor het minivoetbaltornooi of het beheren van de voorraden van de themaverkopen.

Als laatste stellen wij het administratief centrum van onze onderneming voor. Mauran en Lars houden zich onder andere bezig met verslagen schrijven van de vergaderingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze aandeelhouders een mooie winst kunnen uitkeren op het einde van de zomer.

Met vriendelijke groeten
Empresa

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.