Ontbijt en veiling voor Rodeneuzendag op zondag 22 november.

rodeneus

Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen. VTM, Q Music en Belfius organiseren op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Als school vinden wij psychische gezondheid belangrijk en dus doen wij mee!

We zouden het daar kunnen bij houden, of simpelweg de leerlingen thuis iets laten verkopen, maar we willen geëngageerder zijn dan dat, en hopen dat u ons daarin volgt. Daarom organiseren we op zondag 22 november een uitgebreid ontbijt, en veilen we daarna kunstwerken die onze leerlingen zelf hebben gemaakt. En geloof me, die werkjes zijn echt de moeite waard. U kan ze al op voorhand hier bekijken, en op het einde vindt u de auteurs en de instelprijzen.

 De opbrengst gaat naar de Koning Boudewijnstichting en naar KADEE, een fonds ten voordele van alle (chronische) patiënten van het Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth UZ Gent.

  • Inschrijven doe je door te mailen naar rodeneuzenkam@hotmail.com
  • U ontvangt een bevestigingsmail met het rekeningnummer waarop u mag storten
  • Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen voor het ontbijt zijn beperkt!

Voor het ontbijt betaalt u als volwassene tien euro. Kinderen tussen zes en twaalf betalen vijf euro, onder de zes jaar betalen ze zelfs helemaal niets.

Veilingstukken zijn te bekijken op www.kamariakerke.be/veiling en worden op de dag zelf cash betaald.

1 Trackback / Pingback

  1. Het Rode Neuzenontbijt | Atheneum Mariakerke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.