Schoolsport: zaalvoetbal 3de graad

logo SVSGisteren kwamen de jongens van de 3de graad in actie voor de eerste ronde van de zaalvoetbalcompetitie in het HIPSO.

Als spelers kon coach Vandenabeele de volgende jongens opstellen: Louis Berbiers (6ect), Simon Leoen (6ect), Tibo De Block (6lwe), Timon Debbaut (6lwe), Karel De Waele (6mtwe), Egon Van Lint (5hum), Ahmet Kaya (5mtwe) en Taha Kutlu (5mtwe).

Zij traden aan in drie wedstrijden, en konden redelijk verpletterende resultaten voorleggen:

KAMA – St-Amandsberg   5-1

KAMA – Eeklo                   5-3

KAMA – Aalst                    4-1

Eindresultaat: 1ste plaats en geplaatst voor de finaleronde!

Bedankt ook aan de supporters: Thibeau Zancaner – Maarten Leybaert – Jarno Vercruysse – Papa Karel De Waele – Familie Vanlommel – Familie Minne – Midas Vandenabeele. En met dank aan mijnheer Vandenabeele voor verslag en foto’s.

Ook volgende week kan je bij ons terecht voor een portie schoolsport: op woensdag 27 januari is er in de Topsporthal de atletiek indoor voor de 1ste graad (13.30u-16.30u) en ook in het Gentse (details bij de collega’s van LO) de mini-voetbalcompetitie voor de 1ste graad (13.30u-16.30u).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.