Nieuwe werkman Sam!

Op een school zoals die van ons, is er altijd wel iets te repareren, te installeren, aan te slepen, te verbeteren of te onderhouden. Onze Pierre, steun en toeverlaat van zowat iedereen, kan dat niet alleen, zeker niet als hij er nog de busritten moet bij nemen.

Tot eind januari had hij daarvoor Nils, al even onbetwiste rots in de branding. Alleen moest Nils daarvoor elke dag ettelijke kilometers woon-werkverkeer afleggen, en kreeg hij dezelfde job op een paar kilometer van zijn deur aangeboden. We begrijpen zijn keuze dus volledig, maar vinden het jammer dat hij weg is. We zullen hem missen.

Doch!

Niet getreurd, want de week voor de vakantie zagen we plots al een nieuw gezicht rondlopen in onze gangen, in de vertrouwde werkpolo en met boormachine in de handen. Sam Van den Broeck is de nieuwe handige Harry van het KAM.

Bij deze, Sam: welkom!

IMG_1418

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.